Ayeee

Mitä jengille kuuluu? ^_^

Mulla on taas vaihteeksi sellainen ''Voidaanko mennä kuusi vuotta ajassa eteenpäin''-fiilis. Kerroin mun kaverille just kuinka hullua on, että mä oon nyt niinku lukiossa. Kuus vuotta sitten olin nelosluokalla ja kuuden vuoden päästä toiveitteni mukaan olen sisustusarkkitehtikandi, asun omassa kämpässä, vakituinen suhde, sakemanni ja kaikkea muuta ihan erilaista kuin nyt! 

Käytiin mun ystävän kanssa kuvailemassa viime viikon torstaina ja mun piti jo silloin kirjoittaa jonkinlainen postaus mutten vaan kyennyt ilmeisesti ja viikonloppu meni töissä joten ei ollut silloinkaan mahdollisuutta, mutta nyt. Here I am!
 Paikka missä käytiin kuvailemassa oli ihan uskomattoman nätti! Se oli valkoinen puusilta, jonka alta virtasi koski. Oon nähnyt monien paikallisten kuvissa tän saman paikan mutten oikeen oo ikinä tiennyt missä se on, mutta nyt onneksi ihana Petra näytti mulle tän paikan!


 Kun todellinen luontoni paljastuu...Tuuleetuuleetuulee, mutta tykkään mun hiuksista tässä kuvassa erityisen paljon :)


Ohoi, katse tulevaisuuteen #deep


...tai sit eiSinne tippu


Lompslomps loikitaan...''Asiallinen''


Tosiaan viikonlopun (pe-su) olin siis töissä ja oli pitkästä aikaa tosi virkistävää mennä taas tekemään duunia Kinolle, etenkin kun tälle viikonlopulle sattui just ihan parhaat työkaveritkin, jes!

Sunnuntaina oli myös meiän perhetuttujen tytöllä rippijuhlat joten kävästiin myöskin siellä, jonka jälkeen painatin sitten ihan täysiä töihin!

Mitäs maanantaina tapahtui... Käytiin äidin kanssa vähän ostoksilla ja mulla tarttui matkaan kaksi Batisten kuivashampoota ja Klippoteketin hiuslakkaa. Havittelin myös Cliniquen peitevoidetta joka on ihan killeri mutten löytänyt sitä sokokselta ja se on mulla ihan lopussa...apuva

Tänään mulla piti olla viimeinen fysio, mutta eheei! Vielä jatkuu kun aina löytyy jotain uutta korjattavaa, kiitos yliliikkuvien nivelteni <3 Iltapäivästä käytiin porukoiden kanssa ulkona syömässä ja illalla näinkin sitten muutamia kavereita. 

Eipä tässä oikeestaan muuta ole sitten tapahtunutkaan, PAITSI ETTÄ mun Kikki K:n kalenteri tuli tänään postista aamulla. Ai että, se on ihan unelma! 

 - Emmi


Kommentit

Suositut tekstit