Eesti, eesti, eesti, kaipaan sinne...

Kaks viikkoa ja sit pääsen vihdoin mökille! Jokakesäinen mökkireissu, jota odotan aina koko vuoden on ihan näillä näppäimillä edessä. Lähden siis 29.6 mun isovanhempien kanssa mökille Eestiin viikoksi ja se on yleensä aina mun kesän kohokohta kun pääsee sinne kauas kaikesta kiireestä ja stressistä ja voi vaan ottaa rennosti!

Lähdetään silloin maanantaina meiltä noin 5.30, eli mulla on herätys 4.30, auts...
Laiva(Eckerö Line) lähtee satamasta 8.30 ja on Tallinnassa 11.00. Sitten käydään Tallinnassa syömässä ja kaupoilla jonka jälkeen mennään ruokakaupan kautta mökille. Meidän mökki on siis 1,5h Tallinnasta etelään Koerussa, sellaisella pienessä maalaiskylässä Järvämaalla(?) muistaakseni.

Sain kuningasidean eilen, että tekisin tästä mun viikosta mökillä videokoosteen joten saa nyt nähdä mitä siitä tulee. Olisi kuitenkin kiva jos olisi jonkunlainen ''muisto'' näistä mun mökkikesistä sitten!

-----

Mitäs muuta mun tähän päivään kuuluu?Oon ollut ahkera ja leikannut nurmikon tuolla keltaisella tappovehkeellä aka ruohonleikkuri :)

         
Sitte innostuin kuvaamaan pitkästä aikaa mun 70-300mm Sigma DG putkella


Vaikka kuinka yritin niin en saanut kovin tarkkoja kuvia kun kuvasin täydellä zoomilla...Haha, sitten mulla oli tälläinen pikkumalli joka rrrakastaa olla kameran edessä!!


Monet sanoo, että minussa ja Helmissä on hirveästi samaa näköä, mutta tää on ehkä ensimmäinen kuva mistä mä löydän joitain samoja vivahteita :o

Emmi

Kommentit

Suositut tekstit