Manaan hämähäkit alimpaan maanrakoon
Mul oli mielessä, että ahkeran päivän jälkeen meen vielä hetkeksi istuskelemaan meidän takapihan terassille katsomaan youtubesta videoita ja oleskelemaan, mutta sitten ku asentelin siihen mun koneen piuhaa niin kohtasin mun yhden hirveimmän kauhuskenaarion ikinä, hämähäkin! Se helkutin öttiäinen(=hämähäkki) oli sääsken kokoinen, ja en sitten araknofoobikkona osannut tehdä muuta ku loikkia ninjana kahden pihatuolin läpi ja kiljua henkeni edestä. Vielä sen jälkeenkin kun olin ''turvassa'', tuijotin naama rutussa sitä kohtaa tovin ettei vaan mikään liikkunut ja pinkasin siitä vikkelään ohi takaisin sisälle. Mitä me tästä opimmekaan, älkää lapset menkö ulos. Siellä on hämähäkkejä. 

Ja nyt ennenkuin jokin edustusryhmä kuten Pelastakaa Hämähäkit Ry, Tanssii hämähäkkien kanssa, arvostele mun hämähäkki, arvostele mun hämähäkin illallinen tai jokin muu hämähäkkisovinistien ryhmäkokoonpano ilmestyy meidän takaovelle niin, ei, en väitä etteikö ne kaverit olisi ihan hyödyllisiä, meidän hyvinvointivaltiomme yhteiskunnan tasavertaisia jäseniä mutta minkäs teet jos alat itkemään kuin pikkuvauva kun näet musiikkiluokassa halkaisijaltaan puoli senttiä olevan pedon. 

Hyh. 

Mitäs muuta, 

Tänään ahkerana heräsin jo 6.25 ja seitsemän reikäleipä lähdin äitini kanssa uimaan,
myöhemmin päivällä kävin värjäämässä kulmat ja nyt illalla ajoin nurmikon (HOXHOX omasta tahdostani)! Voisinpa melkein sanoa, että oli aika hyvä päivä. Lukuunottamatta sitä hämähäkkiä, joka taisi oikeasti olla sittenkin sääski, kun sitä iskälle analysoin. 

Tulipas tästä hyvinkin tuomaskyrömäinen teksti, eihän siinä!

- Emmi

Kommentit

Suositut tekstit