Niks ja naks...

Tänään läks hiukset! Tai no ei kylläkään kaikki, mutta 15cm pituudesta lähti. Mulla on ollut viimeiset 8vuotta pitkät hiukset, joten teki tosi hyvää hiuksille ja mielelle pätkästä näitä. Huomattavasti paksummat ja terveemmän näköiset, nyt kun kuivat hiukset saatiin jättää sinne kampaamon lattialle. 
Kävin siis Kouvolassa Hiusstudio Vanillassa ensimmäistä kertaa ja tykästyin ko kampaamoon heti. Vanilla on ihanan kodikas ja kampaamon omistaja, Terhi, on todella aurinkoinen ihminen! Sain juuri sellaiset hiukset kuin tahdoin, kiitos! :) Suosittelen kyllä Vanillaa, jos laadukasta kampaamoa etsii edulliseen hintaan. 
Tuon verran sieltä pätkästiin poies. 
(Kattokaa tota valtaisaa juurikasvua. En vissii sit pysty enää piilottelee mun blondia ja todellinen luonteeni tulee esiin.. :o)


Pakollinen hypetys myös mun uudesta tilaihmeestä!
Sain tämän porukoilta päättäjäislahjaksi, ja koska oon himoinnut tällaista Guessin nahkalaukkua jo tovin niin ette arvaakaan kui lautasiksi mun silmät laajeni, kun avasin sen paketin. Vielä sillä matkalla kun köpöttelin autosta sisälle niin laskeskelin just sitä, että paljon tarvii vielä stipendirahojen jälkeen säästää että saan tuon. Tän viikon aikana oon jo saanut tonne mahdutettua yhtäaikaa yhden villapaidan, farkut, kolme teepparia ja paljon muuta kamaa niiden lisäksi! Hehe, pitäis vissii ostaa pakettiauto et saan kaiken tarvitsevan messiin.  
Kaks viikkoa enää siihen, että lähden mökille. Eiks aika vois kulua ihan vähän nopeammin :c

- Emmi 
Kommentit

Suositut tekstit