22.-29.6.2015

Joo, mun piti tehdä tästä sellainen videokooste ja mulla on niitä videopätkiä hur mycket som helst, mutta en nyt vaan oo saanut aikaseksi editoida niitä pätkiä loppuun asti ja huomenna lähden riparille isoseks joten en pysty niitä sielläkään editoimaan. Halusin kuitenkin tehdä jotain postausta tuosta viikosta, kun niin tärkeä paikka mulle on joten ajattelin tällai matkapäiväkirjan omaisesti kertoa mun päivistä siellä!Maanantai: Lähdettiin siis maanantaina 22.6. klo 05 kohti Helsinkiä. 
Laiva lähti 8.30 Helsingistä ja oli Tallinnassa n. klo 11.


Tallinnassa käytiin lentokentän viereisessä kauppakeskuksessa jonka nimi oli Ülemistekeskus. Tykästyin ko. paikkaan todella paljon kun tuntui että sieltä löytyi kaikki kaupat joita tarvitsin ja vielä vähän enemmän! 


Käytiin Safkaamassa tällaisessa jenkkiraflassa (jonka nimeä en muista, Babyback jotain tmv.)
ja se ruoka oli niin tyypillistä jenkkisafkaa kun vaan voi olla! Otin kanapitsan ja siinä oli varmaan tota juustokuorrutetta enemmän kuin pitsaa.


Se rafla oli sisustettu kaikilla mahdollisimman amerikkalaisilla jutuilla joten olihan siellä pakko olla kokonainen seinä pelkästään Disneylle!


Tän jälkeen lähettiin sit ajeleen kohti mökkiä ja mökillä oltiin alkuillasta :)


Tän kuvan ottamisen syytä en muista, mutta kivoja pilviä aineski :DTiistai: Pääsin viettämään jussin uusiksi kun Eestissä jussi on ns. ''oikeaan'' aikaan, eli 23.-24.6. 
Ei tarvinnut kauaksi lähteä kokkoa etsimään kun pystyi kuistilta katteleen :b Tiistaina ei sitten oikeen muuta tapahtunut, kunhan oltiin mökillä ja nukuttiin pois matkaväsymystä.

Keskiviikko: Tällöin lähettiin käymään pienellä roadtripillä. Ajettiin ensin vesiputoukselle, sieltä mentiin käymään nunnaluostarilla ja tämän läpi vielä rannikkoa pitkin Narvaan, Viron ja Venäjän rajalle. 


Nää kuvat on siitä jänniä että tuolla vastarannalla on Suomi ja tarkemmin sanottuna Kotka :b


Jostain syystä tykästyin tähän ''Dark side - Light side''-kuvaan ihan tosi paljon!


Narvan linnoitus 

Kotimatkalla käytiin vielä kahvilla ja join varmaan elämäni parhaan cappucinon!Jee pari kuvaa minusta,
torstaina me oltiin ainoastaan mökillä.


Perjantaina lähdettiin käymään Rakveressa ja pappa oli tosi huonovointinen tällöin joten mentiin pääasiassa mamman kanssa kahdestaan siellä.


Perjantaiyönä meillä kävi sitten kiirubi(=ambulanssi) kattoon pappaa kun oli niin huonossa hapessa, mutta eivät oikeen osanneet sanoa mitään niin antoi piikin, pari lääkettä ja lähtivät :D

Lauantai ja sunnuntai vietettiin kans mökillä.

Maanantaina 29.6 kun meidän piti lähteä himaan niin mamma passitti papan lääkäriin ja sieltä he lähettivät papan sitten Paideen sairaalaan, koska papalla olikin siis jonkunlaista sisäistä verenvuotoa/vatsahaava tmv. joten meidän reissu saikin sitten vähän tällaisen yllättävän käänteen!

Mun reissu ei tosin pitkittynyt kuin päivällä, koska iskä sitten tuli mut hakemaan maanantai-iltana laivalla, oli yön mökillä ja Tallinnaan lähettiin sitten aamulla ja illalla oltiinkin jo kotona. 

Sellasta, 
oon pahoillani kuvien vähyydestä, koska pääasiassa otin siis vaan videoita. Katotaan jos mä jossain vaiheessa saisin sen videonkin editoitua.

- Emmi 

Kommentit

Suositut tekstit