15B

Tasan viikko ja sitten alkaakin jo lukio...apua! Mulla on edelleen mielessä yks hetki ala-asteelta kun olin kävelemässä kouluun ja aattelin tyyliin, ''kaks vuotta ja sit oon ylä-asteella''. Mihin se ylä-aste hävis?!
Mulla ei ole vieläkään kaikkia kirjoja, en edes tiedä mitä mulla on ekassa jaksossa, mutta eiköhän tästä selvitä. Jotenkin. Joskus.

Kesä oli ja meni...minne? Vastahan mä hypetin siitä kuinka on enää pari viikkoa, että pääsen lähteen mökille ja siitäkin on jo yli kuukaus kun siellä olin. Oon ollut isostelemassa ja seikkaillut pitkin Etelä-Suomen kaupunkeja. Oon mä vähän ehtinyt töitäkin tehdä ja tottakai ottaa rennosti. :)
Tavallaan mä odotan sitä, että lukio alkaa ja pääsen taas siihen koulunkäynnin makuun. Ja uskokaa tai älkää, mutta mä oikeasti odotan koeviikkoja! Koulun myötä sitten tulee myös tää normirytmi joten en pelkästään koomaa kotona vaan saan jopa aikaiseksi tehtyä asioita.

Kolmen vuoden kuluttua mä mietin taas, että mihin ne kolme vuotta menivät? ''Vastahan mä aloitin lukion ja nyt oon jo kirjoittamassa ylioppilaaksi''.

Näitä asioita on oikeestaan aika pelottava miettii,

T. Ylioppilas vuosimallia '18


HOXHOXHOX

Pieni mainostus tähän loppuun vielä! Maanantaina 10.8. on tän vuoden koulurauhabiisin musavidin julkkarit Kauppakeskus Veturissa leffateatteri Kino123:ssa klo 12.00-> 

Jos yhtään kiinnostaa mitä upeeta ollaan saatu aikaseks niin ilmesty paikalle, vapaa pääsy!

Kommentit

Suositut tekstit