Hydrafacial

Torstai-iltana mä muistin, että hei...eiks mulla oo huomenna(perjantaina) kosmetologi klo 11. En oo tälle sen enempää ajatusta antanut, koska meidän äiti tän ajan mulle varas ihan vaan koska entiedämiksi ja tottakai mulle hemmottelu kelpaa :D

En oikeastaan edes tiennyt mihin mä olin menossa, jonkunlainen ihonpuhdistus kai. 
No äiti sitten maksoi tän samalla kun vei mut ja vaikken tässäkään kohtaa vielä paljoa kiinnittänyt huomiota siihen, että mihin olin menossa niin kun tää mun kosmetologi sanoi hinnan 97€, niin korvassa särähti, että mihinköhän se on mut laittanut.

Ensin mulle laitettiin kulmat ja sen jälkeen alettiin sitten tähän ihonpuhdistukseen. Tässä kohtaa sain siis selville, että mulle tehtäisiin Hydrafacial Hydration-kasvohoito.

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta-ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

-TrendiSpa


En voi muuta kuin ylistää. Mun on kamalan vaikea selittää tän hoidon tekniikkaa itse, joten katsokaa tää video. Siinä on selitetty älyttömän hyvin! 


Ainut asia mitä en allekirjoita on se, kun joka paikassa ylistetään ettei tämä ole kivulias. Jos verrataan   ns. tavalliseen ihonpuhdistukseen, joka tehdään käsin niin onhan tämä paljon miellyttävämpi, mutta esimerkiksi kun otsaa puhdistettiin niin kyllä se oli kivuliasta samoin kuin nenä. 
Tosiaan sekin kyllä on varmasti aika henkilökohtaista, että sattuuko ja mitkä kohdat sattuvat.
Hoidon jälkeen mun kasvot oli täynnä punaisia läikkiä ja hieman turvoksissa, mutta se kuuluu asiaan ja ne on tän 24h aikana hävinneetkin pääasiassa kokonaan. Tärkein asia, mitä täytyy huolehtia kotona tämän jälkeen on kosteuttaa ihoa ja puhdistaa sitä aamuin ja illoin, koska nyt juuri hoidon jälkeen iho puskee sieltä epäpuhtauksia pois. Mulle sanottiin myös, että pitää välttää aurinkoa ja hikoilua. Oletan sen liittyvän siihen, että iho on herkkä ja palaisi varmaan helposti. Hikoilu taas kenties tukkisi ihon juuri tämän hoidon jälkeen(?) En tiedä, mutta sen voin sanoa, että jos löytyy se 97€ niin suosittelen lämpimästi kokeilla tätä, kuuskauttaviis!

Emmi


Kommentit

Suositut tekstit