Jännän äärellä

Kello on kahta vailla ykstoista yöllä ja mun pitäis olla jo nukkumassa, koska lukeudun niihin ihmisiin jotka tarvitsee oikeesti pitkät yöunet tai seuraavasta päivästä ei tule mitään, mutta edelleen mä täällä datailen ja pohdin asioita...Siihen on kuitenkin syy!

Mä vakuutin itselleni(ja muille), että nyt lukion alkaessa keskityn ainoastaan opiskeluun ja nyt varmaankin ne ihmiset jotka yhtään tuntevat minua, voivat arvata etten tässä lupauksessa pysynyt...oho.
Tällä hetkellä taas miljoona rautaa tulessa ja lievä stressi koko ajan päällä, mutta taitaa kuulua mun peruspiirteisiin tällänen.
Luottamusoppilas, yrittäjä, kerhonohjaaja, hyvä ystävä, vapaaehtoinen, isosisko, lukiolainen, tytär, lapsenlapsi ja näitähän löytyis vielä lisää vaikka muille jakaa.

Nää roolit mun pitäis tällä hetkellä vetää kaikki kunnialla ja tiedän jo nyt, että hommien edetessä tulee olemaan ehkä jopa hieman liian rankkaa, katsoo nyt. Täytyy muistaa, että tää on vain järjestelykysymys!

Joillakin särähti korvaan tuolta mun listauksesta tuo yrittäjyys että ''u wot m8'' ja tää onkin aika huge alkava juttu mun elämässä atm joten teen tästä sitten asioiden varmistuessa ihan erillisen postauksen ja  meillä oli itseasiassa just tänään iltapäivällä mahdollisen yhteistyökumppanin kanssa kokous! Jännittää, tietäjät tietää ja tietämättömät tulee tietämään ;)

Kello on noin kaksikymmentä yli ykstoista yöllä ja mä tarviin nyt mun yöunet,

Neiti tuhat sanaa minuutissa ja miljoona rautaa tulessa Hartama

Kommentit

Suositut tekstit