Tehokas touhotin

Nää on taas näitä päiviä.
Samaan päivään puserrettu puheen pitäminen kasvatusalan tyypeille, radiohaastattelu ja oman yrityksen lanseeraus. Plus ylipäätään se puheen tekeminen ja tottakai lukio vielä tähän päälle. Välillä mä kyllä mietin miten jaksan koko ajan olla kaikessa mukana, en tiedä. Tai ehkä tää sitten on vaan se mun juttu kuka ties.

Niin ja unohtamatta sitä, että viikonlopun mä vietän Turussa, ja molemmat bussimatkat käytän tehokkaasti työntekoon '':))''. Niin ja ensi viikon tiistaina oon taas pälättämässä puhetta Kouvolan Valovoimainen vapaaehtoinen Kiitosgaalassa. Hups.

Miten mulla muuten menee? Hyvin.
Mun selkä on paremmassa kunnossa, samoin lantio. Kotona menee hyvin ja mitään kovin suurta ei ole tapahtunut. Paitsi tää yritys, SomeOne Media NY. Tällä hetkellä se vie paljon aikaa, mutta onneks mulla on Timo tässä hommas kaverina niin en oo ihan pulassa :D

SomeOne Media NY on siis lukion YR3-kurssiin pohjautuva yritys, joka toimii sinne huhtikuun loppuun saakka. Tää toimii siis ihan oikeana yrityksenä, eli mahdolliset voitot jää meille, mutta myös kulut menee omasta pussista.

Jos kiinnostuitte, että mikä tää SomeOne Media on niin käykää toki tsekkaas, seuraas, tykkääs ja pistään eteenpäin :)
IG: someonemedia_ny
FB: SomeOne Media
WWW: Someonemedia.fi

Hyvin pikainen, update-postaus vaan, enköhän mä joskus saa kehiteltyä taas pidempää ja mietitympää tekstiä kun riittää taas aika. Kunniaa vielä Janille, joka keksi mulle aivan täydellisen lempinimen. Ite en tätä ymmärtänyt silloin aiemmin, mutta tän päivän jälkeen kyllä allekirjoitan :D

Tehokas Touhotin  

Kommentit

Suositut tekstit